Free Porn
xbporn

Danielle Gibson bojovala za svého manžela a jeho nevyléčitelnou nemoc – Příběh, který obletěl celý svět

zdroj: instagram.com/youtube.com

V dnešním bulvárním článku se podíváme na dojemný a současně strhující příběh Danielle Gibson, ženy, která se starala o svého manžela v dobách jeho největšího utrpení. Danielle bojovala za svého manžela s nevyléčitelnou Creutzfeldtovou-Jakobovou chorobou, která ho postupně připravila o paměť a v konečném důsledku o život.

Creutzfeldtova-Jakobova choroba je vzácné degenerativní onemocnění mozku, které vede k demenci a smrti postiženého. Její příznaky mohou připomínat jiné onemocnění nervové soustavy, jako je známá Alzheimerova choroba, avšak progrese tohoto onemocnění je mnohem rychlejší a smrtelnější.

Danielle si povšimla prvních známek nemoci u svého manžela Tonyho v prosinci 2017. Tony začal ztrácet paměť a byl zmatený. Pro Danielle to bylo velmi náročné období, a tak musela nalepit štítky na pokoje v jejich domě, aby Tony věděl, kde se nachází.

Následovalo několik měsíců plných nejistoty, kdy se snažili zjistit diagnózu. Bohužel, žádný z lékařů nedokázal určit, co Tonyho postihuje. Až lékaři v Nashvillu nakonec potvrdili, že trpí vzácnou Creutzfeldtovou-Jakobovou chorobou.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené