Free Porn
xbporn

Šokující důkazy: Turbulence v letadle budou mnohonásobně častější a nebezpečnější!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Turbulence v letadle jsou noční můrou každého cestujícího a podle nejnovějšího průzkumu budou tyto nepříjemnosti v blízké budoucnosti ještě horší. Vědci z University of Reading v USA varují, že se v následujících letech můžeme připravit na zvýšený výskyt turbulencí během letů. Co je za tímto nebezpečným trendem? Vše lze svalit na vrub ničivých klimatických změn!

Náhlé vibrace a otřesy ve vzduchu jsou věcem, kterou většina z nás zná z osobních letů. Pocit, kdy se letadlo zdá být jako horská dráha, může vyvolávat hrůzu u některých cestujících.

Nicméně odborníci zdůrazňují, že přestože to může být nepříjemné, většinou nepředstavuje žádnou bezprostřední hrozbu pro bezpečnost letadla. Avšak pro aerolinie znamená každá turbulence ztrátu v obrovských částkách. A co je nejhorší, zdá se, že tato situace se nezlepší. Klimatické změny mají totiž na turbulenci značný vliv a vědci předpovídají její zesílení a častější výskyt.


Ale co je to vlastně turbulence v letadle? Turbulence jsou neočekávané vibrace vzduchu, které vznikají, když se proudění vzduchových hmot náhle naruší. Tento jev je způsoben různými faktory, jako jsou konvekční proudy, které vytvářejí bouřky a mraky, či rozdíly v rychlosti větru.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené