Free Porn
xbporn

„Pouliční květinový král v akci: Jak riskantní lekce od matky vytvořila z chudáčka milionáře!“

zdroj: instagram.com/youtube.com

Podnikatelský génius vyrůstal v chudobě a prokázal světu, že může dosáhnout nejvyšších vrcholů. Matt Higgins, americký podnikatel, investor a spoluzakladatel soukromé investiční firmy, se proslavil svou účastí v populárním kvízu/reality show Shark Tank. Jeho cesta k úspěchu však nebyla snadná, a to díky chudobě, ve které vyrůstal, a starostem o svou nemocnou matku.

Jak uvádí portál Today.com, Higgins přičítá svůj současný úspěch odvážnému učení své matky. Její životní příběh je plný odhodlání a síly vůle. Již v mladém věku unikla od násilnického otce do nešťastného manželství, což jí znemožnilo získat vzdělání.

Po rozvodu se však rozhodla vrátit do školy a získat titul. Higgins navštěvoval Queens College, kde získal bakalářský titul, a poté pokračoval ve studiu na magisterském stupni. Bohužel, jeho matka se v té době vážně onemocněla.


Jako dítě musel Higgins vynalézavě vydělávat peníze, aby podpořil svou matku. Prodával květiny na ulici a sbíral zapomenuté žvýkačky ve fastfoodových restauracích, aby přispěl do rodinné kasy. V 16 letech se odvážně rozhodl opustit střední školu a zapsat se na vysokou školu, aby rychleji získal dobře placené zaměstnání. Ačkoliv jeho učitelé jeho plán považovali za bláznivý a odsuzovali ho k neúspěchu, jeho matka ho podporovala.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené