Free Porn
xbporn

Šokující video: Adoptovaná holčička s Downovým syndromem překvapuje svět svým ‚novým úsměvem‘, maminka zachytila vše na kameře!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Toužíte po tom, abyste se rozplývali nad roztomilými a dojemnými příběhy? Nejspíš jste si již v minulosti všimli viralového videa s neodolatelnou Baby H, malou holčičkou s Downovým syndromem, která svou adoptivní matku obdarovala obrovským úsměvem. Ať už jste video viděli či nikoli, jeho popularita neustále stoupá, protože jednoduše nemůžete odolat takovému množství rozkoše.

Baby H, která zůstává anonymní, aby bylo respektováno její soukromí a probíhající adopce, se na videu nachází na své dece v Texasu, když její maminka zvídavě otáže, jaký měla den. A právě v tom okamžiku malá princezna rozjasní svůj obličej sladkým úsměvem, který jen tak nezapomenete!

Podle adoptivní matky, která se s Baby H spojila srdcem, její úsměv je jedinečný a přirozený, takový, jaký může přijít jen ze samotého ráje. „Když Baby H přišla do našeho života, jednoho rána jsme ji našli se zářivým úsměvem,“ přiznala její matka novinám The Daily Mail.


„Všimli jsme si toho hned několikrát a uvědomili jsme si, že nám tímto úsměvem předvádí něco zcela jedinečného. Když to udělala, smáli jsme se a smáli, a ona to milovala. Byla to pro nás prostě nejkrásnější chvilka.“ Maminka si všimla, že její dcerka umí úsměv vypínat na požádání. Ve videu se ptá: „Ach, miluji tvůj nový úsměv! Můžeš mi ho ukázat znovu?“

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené