Free Porn
xbporn

Šokující proroctví Vangy: Koncová válka a neznámé hrůzy! Co nám jasnovidka předpověděla?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vangelia Pandeva Guscherova, známá jako Vanga, byla bulharská jasnovidka, která během svého života získala pověst Malé čarodějnice. Její schopnosti vidět osud lidí, kteří ji navštívili, jí přinesly přezdívky Bulharská věštkyně, Vanga Strážkyně, Babička Vanga nebo Teta Vanga.

Vanga se stala známou díky svému předpovídání budoucnosti. Někteří lidé věřili, že měla skutečný dar, který jí umožňoval vidět události předem. Dokázala se podle nich ponořit do ducha a komunikovat s květinami. Mezi její nejslavnější předpovědi patřila smrt cara Borise III., rozpad Československa a Sovětského svazu, návrat Simeona Sasko-Coburgského a tragické potopení ponorky Kursk. Nikdy však neexistovaly žádné důkazy, které by potvrzovaly, že tyto předpovědi existovaly před tím, než se dané události skutečně staly.

Jednou z charakteristik Vangy byly její vágní formulace předpovědí. To umožňovalo jejím příznivcům dvojí interpretaci a přizpůsobování jejím slovům na základě toho, co se skutečně stalo. Někdy však bylo obtížné spojit její předpovědi s konkrétními událostmi.


Existují také případy, kdy se Vangy předpovědi nenaplnily, ale o nich se zpravidla mluví jen málo. Toto mlčení svědčí o silné tendenci věřit jí a ignorovat její nesprávné předpovědi. Jednou z takových předpovědí bylo tvrzení, které jí bylo připisováno, že v roce 2011 dojde kvůli jaderným zbraním na severní polokouli k vyhlazení veškerého života a muslimové zahájí válku proti Evropanům. Tato předpověď se však nenaplnila.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené