Free Porn
xbporn

Znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádějí

zdroj: instagram.com/youtube.com

Všimli jste si, že při rozvodech vždy trpí jeden z manželů? Obviňuje se ze všech hříchů, snaží se pochopit, kde udělal chybu, a nikdy se nesmíří s myšlenkou, že někteří lidé nejsou vhodní pro klidný rodinný život. K rozvodům jsou náchylní od přírody. Kdo jsou tito lidé a lze s nimi počítat před svatbou?

Astrologové provedli studii a vypočítali znamení zvěrokruhu, která nejsou schopna zachránit rodinu.

6 znamení zvěrokruhu, která se rozvádějí častěji než ostatní:

Beran

Beran je skutečný dominant, který se vidí výhradně jako hlava rodiny a doslova vše závisí na jeho rozhodnutí. Zajímavé je, že si to myslí nejen muži, ale i ženy tohoto znamení. A pokud druhá polovina neprojeví pokoru a pokusí se napadnout rozhodnutí Berana, tato osoba okamžitě vzplane a vyvolá skandál.

Beran nikdy nepřehlédne problém. Pokud je sebemenší důvod ke konfliktu, okamžitě ho nafoukne do měřítka Vesmíru a ne každý partner takový postoj k sobě ustojí. Kromě toho strážce Marsu nikdy neslyšel o umění kompromisu a vládě „zlaté střední cesty“. Nebude dělat ústupky a nebude se odchylovat od svých zásad. A pokud partner neuzná úplnou nadvládu Berana, jednoduše si sebere své věci a odejde. Přirozeně bude tato osoba obviňovat druhou polovinu z rozchodu a chránit se v očích ostatních.

Střelec

Ani s lehkou povahou, altruismem a družností Střelce není vyjít s tímto člověkem vůbec snadné. Toto je nejvíce svobodomyslné znamení, ve kterém je manželství spojeno s vězením, a ne každý partner ho může přesvědčit, že tomu tak není.

Střelec potřebuje cítit nezávislost, netoleruje kontrolu milovanou osobou, a proto Střelec na pokusy o omezení svobody reaguje agresí, se kterou začínají skandály v rodině. Mimochodem, ovládání Jupiterova oddělení by opravdu neškodilo, protože Střelec se nevyznačuje věrností. Tato osoba je polygamní a téměř vždy podvádí svou spřízněnou duši. Navíc necítí výčitky ze zrady, protože fyzickou zradu za zradu vůbec nepovažuje. Je pravda, že takové omluvy ho zpravidla nezachrání před přerušením vztahů.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené