Free Porn
xbporn

Královský skandál! Král Karel tajně zamilováný do plyšového medvídka?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Královský skandál! Král Karel tajně zamilováný do plyšového medvídka? Nové šokující zprávy o sentimentálním vztahu krále Karel III. ke svému dětskému plyšovému kamarádovi otřásají britskou monarchií. Podle proslulého královského životopisce Christophera Andersena, který napsal kontroverzní knihu „Král: Život Karla III.“, byl 73letý panovník posedlý svým medvědem a udržoval k němu blízký vztah až do dospělosti.

Andersen odhalil, že král Karel svého plyšového medvídka zbožňoval natolik, že nikomu jinému nedovolil s ním manipulovat než své bývalé chůvě Mabel Andersonové, která je nyní v důchodu. Tato intimní záležitost byla dlouho utajována, ale nyní se dostala na veřejnost díky odvážnému odhalení životopisce.

„Medvídek byl všude s Charlesem,“ prozradil Andersen. „Královský plyšový přítel ho doprovázel na veřejnosti i v soukromí. Byl to jeho neoddělitelný společník.“ Tato zpráva vyvolala rozruch v královských kruzích. Oponenti krále tvrdí, že jeho posedlost medvídkem ukazuje nedostatek dospělosti a vážnosti, které by měl panovník vyzařovat. Nicméně, zastánci krále tvrdí, že je to pouze nevinný sentimentální vztah, který ho spojuje s jeho dětstvím.


Někteří se ptají, zda je takové chování vhodné pro krále a zda to nemá žádný vliv na jeho schopnost řídit zemi. Královské rodině však tato otázka příliš nevadí. „Každý má nějaký svůj zvláštní kousek, který ho dělá jedinečným,“ řekl královský mluvčí.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené