Free Porn
xbporn

Diskuzní akce v Česku, která rozdělila společnost na dva tábory. Co se stalo, když se střetli lidé s odlišnými názory?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Diskuzní akce Česko si povídá poskytuje příležitost k vyjmutí z vlastních názorových bublin a navázání rozhovoru s jedincem, který má odlišný pohled na svět. Algoritmus propojuje lidi s různými názory, kteří žijí blízko sebe, aby se mohli setkat a diskutovat. Nesourodé páry se tak sejdou u jednoho stolu, a to i přesto, že by se pravděpodobně jinak nikdy nesetkaly. Tímto se dá zjistit, zda v dnešní vyhrocené době stále umíme naslouchat.

Fungování Česko si povídá V květnu se čtenářům několika zpravodajských webů zobrazovaly články s otázkami, které rozdělují českou společnost. Lidé, kteří na tyto otázky odpověděli, se přihlásili k účasti v Česko si povídá. Na konci května jsme algoritmem sestavili páry s odlišnými názory, kteří bydlí do 30 km od sebe. Bylo nám úspěšně propojeno 436 diskuzních párů.

Nyní je to na nich samotných. Páry nejprve musí potvrdit svůj zájem o setkání a poté se dohodnout na místě a čase setkání. Budeme rádi, pokud se setkají do konce června. V červenci obdrží všichni účastníci hodnotící formulář, ve kterém je požádáme, aby se s námi podělili o své dojmy.


Neměňte svůj názor Cílem Česko si povídá není přesvědčit lidi, aby změnili své názory. Místo toho se snažíme zjistit, zda stále dokážeme vzájemně naslouchat, i když máme odlišné postoje. Chceme vytáhnout lidi z bublin na sociálních sítích a podnítit konstruktivní diskuzi mezi těmi, kteří by se jinak jen nadávali.

Pokračujte ve čtení na druhé straně. Dozvíte se -Nechceme po vás změnu názoru: Cíl Česko si povídá je vzájemné naslouchání

(otevřete si jí níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené