Free Porn
xbporn

Zbavte se mouch jednou provždy! Tento geniální trik vám odhalí tajemství bezchybného domova!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ve volné přírodě se jim nedaří příliš dobře, a proto ochotně pronikají do našich domovů, kde nacházejí potravu ve formě zbytků a zanechaného ovoce. Jejich neustálé bzučení a nepřetržité kroužení po místnostech nám pak kazí náladu. Problém může být snadno vyřešen pomocí jednoduché domácí pasti na mouchy. Zde vám přinášíme návod, jak na to.

Mouchy se objevují v domácnostech okamžitě poté, co se venku oteplí nad 20 stupňů Celsia. Rády se ukrývají v bytech a domech, protože tam mají lepší podmínky k přežití než venku. Mají také mnoho příležitostí najít potravu (zbytky a odpadky) bez větší námahy. Jejich přítomnost je nejen otravná, ale také škodlivá. Mouchy kontaminují jídlo a přenášejí mnoho bakterií, které mohou být pro člověka nebezpečné.

Jak se tedy zbavit much? Existuje několik způsobů, jak s nimi bojovat. Můžete je honit speciální lapačkou a zabíjet je postupně, ale to vyžaduje hodně času a trpělivosti. Další možností je pověsit si ve svém domě speciální lepící pásku. Bohužel však má nevýhodu v podobě ne příliš estetického vzhledu (žlutá páska několik desítek centimetrů dlouhá visící ze stropu).


Velmi jednoduchým, účinným a bezpečným řešením je vytvoření vlastní domácí pasti na mouchy. K tomu budete potřebovat pouze plastovou láhev a několik ingrediencí, které pravděpodobně již máte ve své kuchyni. Jak připravit domácí past na mouchy? Začněte tím, že rozříznete plastovou láhev napůl.

Pokračujte ve čtení na druhé straně. Dozvíte se -Domácí mouchy: 5 přírodních odstrašujících prostředků, které udrží hmyz mimo váš domov

(otevřete si jí níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené