Free Porn
xbporn

Tato žena utratila miliony za obří rty a teď hledá lásku. Co je to zač?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Přesně definované standardy sice existují, ale ideál krásy je velmi širokým pojmem. Každý z nás má svůj vlastní vkus a názor na krásu, a proto je jich tolik, kolik je lidí. Lidé jsou často nejkritičtější sami k sobě a podle svých vlastních zásad formují svůj vzhled, ať už investují velké sumy peněz nebo se podrobují chirurgickým zákrokům. Nicméně ne vždy nám tyto snahy přinášejí skutečné štěstí…

Andrea Emilova Ivanova, 25 let, utratila téměř 20 000 liber (8,5 milionu HUF) za chirurgické zákroky, které jí umožnily mít největší rty na světě. S podstoupenými 43 zákroky byla hrdá na svůj vzhled, ale přesto stále hledá svou „životní lásku“. Ačkoli tvrdí, že ji muži obdivují a přicházejí s komplimenty, stále se jí nedaří najít skutečného partnera.

Andrea je spokojená s tím, že drží rekord v unikátní velikosti rtů a nemá zájem jej rozšiřovat. Pravidelně si nechává aplikovat injekce kyseliny hyaluronové, aby si udržela titul ženy s největšími rty na světě. Její „talenty“ obdivují i muži, ale žádnému z nich se zatím nepodařilo získat její srdce.


„Jsem odlišná, extravagantně vypadající dívka, což pro mnoho mužů může být zvláštní. Existuje mnoho mužů, kteří mě mají rádi, ale jsou i tací, kteří nemají rádi moji divokost,“ řekla Andrea. „Dostávám mnoho soukromých zpráv od mužů na sociálních sítích, nabízejí mi schůzky, peníze, výlety, což je příjemné. Mě těší, když mám lidi kolem sebe, kteří mě mají rádi a chtějí mě poznat. Nicméně bych byla šťastnější, kdybych našla svou životní lásku, ale nevím, kdy se to stane,“ dodala pětadvacetiletá Andrea.

Pokračujte ve čtení na druhé straně. Dozvíte se -Touha po lásce a otázka povrchního zájmu o její umělou krásu

(otevřete si jí níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené