Free Porn
xbporn

Špatný osud nejznámějších siamských dvojčat Zity a Gity, i po oddělení jejich boj nekončí.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Celý svět ví o boji o život siamských dvojčat z malé kyrgyzské vesničky. Dívky se narodily v roce 1991. Když bylo sestrám 11 let, provedli moskevští chirurgové operaci k jejich oddělení. Dvojčata si nasadila protézy a dál musely bojovat o život. Dne 19. října 2015 dívky oslavily svoje 24. narozeniny a o deset dní později jedna ze sester zemřela. S odchodem Zity se život rodiny Rezakhanovů rozdělil na předtím a potom.

 

Postupem času došlo v Zitině pokoji k přeuspořádání. Jen jeden roh zůstal nedotčen: na poličce jsou stále dvě sladkosti, o které ji Zita požádala krátce před smrtí. 

„Zita měla chuť na sladké,“ vzpomíná Gita. – Na naše narozeniny 5 dní přes smrtí před pěti lety se poprvé pekly dva dorty. A každá sfoukla svíčky sama. A když všichni odešli, Zita mě požádala, abych jí poblahopřál k jejím posledním narozeninám… Ještě nikdy jsme si neblahopřáli. A já prostě nevěděl, co jí mám říct… Také si pamatuji, že když ležela v pokoji v prvním patře, přiletěli k ní holubi a seděli u postele. A poté, co byla sestra přenesena o patro výše, začali ptáci bít na její okno …

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené