Free Porn
xbporn

Skandální vztah nejisté modelky: Jak vyvolala rozruch tím, že si vzala 75letého miliardáře?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Devětadvacetiletá modelka uzavřela manželství s 75letým miliardářem, což mnozí lidé považují za kontroverzní. Ona však tvrdí, že skutečně miluje svého manžela. Mnoho lidí má pochybnosti o romantické představě, že láska je slepá a věk je pouhé číslo. Sňatky z rozumu existovaly vždy, ačkoli v minulosti byly vztahy založené na opravdové lásce ještě vzácnější. Nicméně tato mladá žena, která se provdala za staršího muže, stojí na svém tvrzení, že jejich vztah je založen na pravé lásce.

Devětadvacetiletá modelka byla obviněna několika lidmi, že se provdala za svého bohatého manžela pouze z vlastního zájmu. Ona však tvrdí, že její city jsou velmi skutečné. Co Ngan, vietnamská modelka ve věku 29 let, se oženila s 75letým Wynn Katzem, podnikatelem z Los Angeles. Seznámili se na Instagramu a poté se Katz, majitel a designér společnosti Rough Roses, která se zabývá distribucí dámských kabelek, vypravil na pracovní cestu do Vietnamu, kde se osobně setkali.

Pár tvrdí, že se zamilovali na první pohled. I když se několikrát rozešli, vždy se znovu dali dohromady a nakonec se rozhodli vzít se, aby posílili svou lásku. Co Ngan je si jistá ve svém výběru partnera a prohlašuje: „Je to láska mého života, to vím jistě.“ Jejich vztah však vyvolal silnou kritiku, a někteří lidé modelku obviňují. Nejčastější komentář, který dostává od uživatelů sociálních sítí, je:

Komentáře:

„Zajímají vás jen penízeajímá vás pouze váš majetek, je neustálým komentářem, který se objevuje mezi uživateli sociálních sítí, kteří sledují devětadvacetiletou modelku a jejího staršího manžela.


Avšak Co Ngan a Wynn Katz tvrdí, že jejich vztah je založen na vzájemné lásce a porozumění. Pár se poprvé setkal prostřednictvím sociální sítě Instagram a jejich vzájemné sympatie neustále rostly. Když se Katz vydal na pracovní cestu do Vietnamu, aby navázal obchodní kontakty, setkal se osobně s Co Ngan a okamžitě byli propojeni silnými emocemi.

Pokračujte ve čtení na druhé straně. Dozvíte se -Překonání předsudků: Modelka a miliardář dokazují, že peníze nejsou jediným poutem v jejich vztahu

(otevřete si jí níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené