Free Porn
xbporn

Jennifer Lopez: Těžká cena slávy – Jak její děti trpí pod tlakem médií a nekompromisní září reflektorů?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jennifer Lopez je jednou z nejvíce milovaných celebrit na světě. Její kariéra začala v roce 1997, kdy získala srdce diváků rolí ve filmu „Selena“. Od té doby pokračuje ve svém úspěchu. Dnes je Lopez 53 let a považuje se za jednoho z nejvlivnějších latinskoamerických umělců na světě. Její filmy vydělaly přes 3 miliardy dolarů a její hudební nahrávky se prodaly ve více než 80 milionech kopií po celém světě.

Nejenom její kariéra, ale i její osobní život přitahuje pozornost fanoušků. V roce 2021 byly noviny plné zpráv o jejím obnoveném vztahu s hercem Benem Affleckem. Lopezová se v únoru 2022 otevřela o tom, jak se její život změnil a jak její děti stárnou. Její dvojčata brzy oslaví 14. narozeniny a mají své vlastní názory na svět a život.

Matka dvou dětí se snaží chránit své potomky před zbytečnou mediální pozorností. Po obnovení vztahu s Affleckem si uvědomila, že se priority změnily. Lopez řekla, že se snaží sdílet své štěstí, ale zároveň chránit svou rodinu.


Oba umělci jsou známí svou slavnou kariérou. Ben Affleck je herec a filmař a Jennifer Lopez je zpěvačka a herečka. Potkali se poprvé v roce 2001 na natáčení filmu „Gigli“. Následujícího roku začali chodit a v roce 2003 se zasnoubili. Jejich vztah však nedospěl k sňatku a v roce 2004 se rozešli.

Pokračujte ve čtení na druhé straně. Dozvíte se -Osobní život Jennifer Lopez: Vztahy, rodina a zodpovědnost

(otevřete si jí níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené