Free Porn
xbporn

Podívejte se na tyto nejjednodušší zdravotní testy, které můžete absolvovat doma právě teď.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Chcete vědět o svém zdraví? Bojíte se, že vám hrozí nebo trpíte závažným onemocněním? Lékař Vám dokáže pomoci, ale nemusíte vždy hned při prvním příznaku spěchat k lékaři. Pokud se chcete ujistit, že jste zdraví, existuje několik jednoduchých, osvědčených a nezávislých metod, které můžete vyzkoušet v pohodlí svého domova. Snadno zjistíte, zda jste v ohrožení, a rozhodně byste měli navštívit svého lékaře. Možná také zjistíte, že vaše obavy byly předčasné a zbytečné, a uklidníte se. Vyzkoušejte několik jednoduchých testů, abyste viděli, jak na tom jste v této náročné době.

Srdce a plíce

Prvními oblastmi, kde je třeba zkontrolovat zdraví, jsou srdce a plíce. Oba tyto orgány jsou nezbytné k tomu, abychom žili plnohodnotně, a proto je nutné se o ně dobře starat. Zkuste tento test.

Přeložte prsty do tvaru obráceného J a nehty přitiskněte k sobě. Podívejte se znovu na mezeru mezi nimi. Pokud se tam tvoří, vaše plíce a srdce jsou v pořádku. Pokud neexistuje žádná mezera, můžete být ohroženi nějakým typem onemocnění srdce, plic nebo gastrointestinálního traktu.

Pokračujte na další stránku pro zbytek vtipu.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené