Free Porn
xbporn

VTIP na dnešní den. V letadle z Los Angeles do New Yorku sedí vedle sebe…

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lidé mají k vtipům různé názory a postoje. Někdo je miluje a jiným se nelíbí. Vtipy mohou být vtipné, někdy i hloupé a nevkusné. Někdy mohou být urážlivé, což může být nevhodné v určitých situacích a pro určité osoby.
Mnoho lidí se snaží používat vtipy k tomu, aby pobavili ostatní a zlepšili náladu. Vtipy mohou být skvělým způsobem, jak se bavit a uvolnit atmosféru, zvláště ve stresujících situacích nebo na pracovišti.

V letadle z Los Angeles do New Yorku sedí vedle sebe blondýnka a právník. Právník se blondýnky zeptá, jestli by si s ním chtěla zahrát takovou zábavnou hru.. Ta je ale příliš unavená a chce si zdřímnout, tak právníka zdvořile odmítne a otočí se k oknu, že se prospí. Právník je ale vytrvalý a přesvědčuje ji, že hra je opravdu jednoduchá a velmi zábavná. Vysvětluje: „Já se vás na něco zeptám, a pokud nebudete znát odpověď, dáte mi pět dolarů, a naopak já vám, když nebudu znát odpověď na vaši otázku.“ Blondýnka znovu odmítne a pokouší se usnout.. Právník, už rozrušený, ji přemlouvá dál: „Dobře, pokud nebudete znát odpověď, dáte mi pět dolarů, a když ji nebudu znát já, zaplatím vám 500 dolarů.“ Zajímá Vás zbytek vtipu? Pokračujte na další stránku

Pokračujte na další stránku pro další vtipy

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené