Free Porn
xbporn

Neuvěřitelný příběh skotského páru: 13 dětí, novorozená dcera a stovky krabic cereálií!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Někteří lidé touží po velké rodině, zatímco jiní se rozhodnou pro menší rodinu. Nicméně, pro mnoho rodin po celém světě jsou rodina a děti důležité. Skotské manželské páře, Alexis a David Brettovi, mají s 13 dětmi opravdu velkou rodinu! Pár přivítal v srpnu 2019 malou dcerku a Alexis si myslela, že jejich rodina je konečně kompletní. Velká rodina může být vzrušující a zároveň stresující. Alexis bylo pouhých 22 let, když porodila svého prvního syna. V dalších 15 letech měla se svým manželem ještě 10 dalších synů: Campbella (20), Harrisona (19), Coreyho (17), Lachlana (14), Brodieho (12), Brahna (11), Huntera (9), Macka (8), Blakea (6) a Rothagaidha (5). V Štědrý večer roku 2018 si tehdy 37letá matka udělala domácí test, který ukázal, že očekává další dítě!

Poté, co se Cameron narodil 27. srpna 2019, Alexis sdílela: „Jsme nadšeni. Očekávala jsem, že se dozvíme, že budeme mít dalšího chlapce, ale když jsem se dozvěděla, že to bude dívka, byla jsem šokována, ale nadšená. Teď je tady s námi, je to fantastický pocit.“ Alexis od té doby měla další děti: v roce 2021 se narodil její syn Orran jako předčasně narozený a v roce 2022 se narodila její dcera Scarlett. Nyní má Alexis 11 synů a 2 dcery. V roce 2019 rodina utratila více než 400 eur za týdenní potřeby, včetně „devíti velkých krabic cereálií, 16 bochníků chleba, 25 litrů mléka, sedmi litrů ovocné šťávy a 100 balení brambůrků, 30 jablek, 25 banánů, dvou kilogramů těstovin a dvou tub zubní pasty.“

Pokračování na další straně.
<!–nextpage–>


V roce 2023 supermama Alexis vysvětlila, že její den obvykle začíná v 5:30 ráno a končí v 23:30 večer. Měsíční výdaje rodiny dosahují 6 752 eur. Alexis také praní prádla pětkrát denně. I když má tak velká rodina v domě se pěti ložnicemi mnoho výzev, David a Alexis jsou šťastní, že mají své děti. „David a já se občas podíváme na sebe a řekneme si: ‚Co jsme jen udělali?‘ Ale už si nedokážeme představit život s malou rodinou,“ říká Alexis. Je pravda, že velká rodina může být náročná na financování, čas a zdroje, ale pro Davida a Alexis je to velký dar a zdroj radosti. Vždycky budou mít spoustu dětí, kteří se budou navzájem milovat a podporovat, a kteří budou mít v budoucnu navíc své vlastní rodiny.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené