Free Porn
xbporn

Když lovecký pavouk Larry stal se domácím mazlíčkem: Příběh australské dívky, která přijala svého neobvyklého spolubydlícího.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jedna mladá žena z Austrálie si udělala z nebezpečného pavouka svého domácího mazlíčka. Stalo se to poté, co našla jedovatý hmyz na své posteli. Jedné večer si Levess všimla obrovského pavouka v své ložnici, který se tam dostal a přistál přímo na její posteli. Místo aby popadla paniku a snažila se ho co nejdříve zbavit, zvolila Jedden značně nekonvenční postup. Rozhodla se si hmyz nechat a dokonce mu dala jméno Larry, čímž si ho přivlastnila jako svého mazlíčka. I když její nový kamarád byl obrovský lovecký pavouk, o poloviční velikosti lidské dlaňe, Levess se ho nebála.

Ve svých videích pro sociální média nazývá Levess Larryho „velmi přátelským“ a tvrdí, že nikomu neublíží. Doma se Levess nebojí nechat pavouka volně v teráriu a umožnit mu šplhat po stěnách svého pokoje. Řekla, že její kočky se pokusily pavouka vylekat, ale ona zůstala nevzrušená. Dokonce i matka dívky projevila k hmyzu náklonnost a dovolila mu šplhat po domě. Sledující australské dívky jsou rozděleni do dvou táborů: Někteří věří, že Larry jim ukázal, že se nemusíme bát pavouků, zatímco jiní trpí akutní arachnofobií kvůli jeho přítomnosti. „Dostala jsem mnoho komentářů od lidí, kteří říkají, jak se mu opravdu bojí a jak by svůj dům spálili. Někteří dokonce tvrdí, že ho zabijí,“ řekla dívka.

Pokračování na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené