Free Porn
xbporn

Policista se stal předmětem zpráv, když požádal dívku žijící v podezřelém vozidle, aby ho následovala na chodník.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dva policisté, Scott Marsh a Zach Pricer z policejního oddělení Huntington Beach v Kalifornii, byli požádáni, aby zkontrolovali „podezřelé vozidlo“ umístěné na parkovišti v Cross Parku poblíž Graham Street a Edinger Avenue. Když hovor přijali, uvědomili si, že v autě žije svobodná matka a její 11letá dcera.
Ve snaze pomoci dvoučlenné rodině, která se potýkala s problémy, zavolali na policejní oddělení pracovní skupinu pro bezdomovce a vysvětlili, že matka a dcera zoufale potřebují bydlení.

Zatímco matka mluvila po telefonu s někým z pracovní skupiny, důstojník Pricer se rozhodl chvíli promluvit s dívkou, protože věděl, že se pravděpodobně cítí vyděšená a zmatená. V naději, že ji uklidní, se jí zeptal, zda umí hrát poskoka.
„Pro 11letou dívku je děsivé vidět policejního důstojníka tyčícího se nad ní,“ řekl 38letý Pricer listu The Orange County Register. „Snažil jsem se prolomit ledy a přimět ji, aby se se mnou cítila dobře.“
Když řekla, že neumí hrát, rozhodl se, že ji to naučí. Šel první a video, na kterém on a dívka hrají zábavnou hru, bylo brzy sdíleno na sociálních sítích s velkým množstvím lidí, kteří chválili jeho laskavý čin vůči dívce.

https://viralhatch.com/
https://viralhatch.com/
Tvoje nohy se dotkly čáry, ale nechám tě jít, protože je to tvoje poprvé,“ řekl Pricer, když dívka hrála poprvé. „Dám ti to.“
Pokračování na další straně

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené