Free Porn
xbporn

Slečna Pavla chce kosmetické ošetření. Ale výsledek není takový, jaký by jste si představovali. Většina žen se rozhodne pro operaci, pak toho lituje.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kosmetické ošetření se v posledních letech těší velké oblibě, zejména u žen. Nejenže si upravují prsa, ale stále častěji sahají i k jiným procedurám, jako jsou výplně rtů. Bohužel ne každý zákrok dopadne dobře, a i když to na první pohled nevypadá tak špatně, ženy mohou být po pár dnech vyděšené.

 

Jako příklad si vezměme operaci paní Ruby, která chtěla velké rty. Ale bohužel musela po operaci do nemocnice, protože Ruby kvůli chybě ztratila lepší vzhled. Spousta lidí by mohla namítnout, že Ruby žádnou plastickou operaci nepotřebuje, ale ženy jsou prostě takové – nikdy se sebou nejsou spokojené a raději podstoupí operaci, aby se cítily lépe.

Bohužel výsledky nemusí vždy vyjít a to byl právě její případ. Kdyby Ruby věděla, jaký bude výsledek operace, nikdy by ji nepodstoupila. Plastickou operaci ale chtěla hlavně pro vlastní pocity, ale také proto, aby se líbila mužům. O své zkušenosti se pak podělila na sociálních sítích a ukázala, jak vypadá po operaci. Chce tak varovat ostatní ženy, které se rozhodnou pro podobný zákrok. Díky těmto fotografiím můžete vidět, jak Ruby vypadala a jak se cítila po operaci.

Pokračování na další straně

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené