Free Porn
xbporn

Chování policisty u těžké nehody obletělo celý svět! Muž se rozhodl udělat něco co není jeho úkolem a sklidil kladné ohlasy!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Policejní práce není jednoduchá. Mají mnoho povinností a všichni se shodují, že nejhorší na jejich práci je čelit dopravním nehodám. Pokud je to jen pár klíšťat, je vše v pořádku. Ještě horší jsou tragické nehody, při kterých umírají lidé. Byl mezi nimi i policista Nick Struck. Fotografie nehody, při které byl zachycen, se následně rozšířily po celém světě. Proč?

Nick Struck řekl, že to byla jedna z nejhorších nehod, jaké kdy zažil. Došlo k nehodě velkého SUV, praskla pneumatika a auto skončilo mimo silnici. Následky nehody byly tragické. Řidič, otec rodiny, na místě zemřel. Jeho manželka a čtyři děti byly nakonec s vážnými zraněními převezeny do nemocnice. Jako zázrakem se malé holčičce nic nestalo. Díky kvalitní autosedačce vyvázla z nehody bez zranění.
Jako první na místo neštěstí dorazil Nick Struck, kterého doprovázel hasič. Okamžitě začali zachraňovat lidi. První z nich vystoupila malá holčička. Vzhledem k tomu, že auto bylo plné zraněných osob, předali dívku strážníkům. V tu chvíli nevěděl, co má dělat. Náhle si však uvědomil, že holčička nejspíš přišla o rodiče a sourozence. Rozhodl se, že musí udělat něco, co pro něj bylo premiérou, a podobnou zkušenost neměl. Jako otec si myslí, že je to to nejlepší, co může udělat
Pokračování na další straně

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené