Free Porn
xbporn

Bezdětná rodina si hned po narození adoptovala dvojčata! Porodní asistentka nedokázala zadržet slzy, které se jí hrnuly do očí. Když si pár odvážel novorozence domů.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ne všechny páry mohou mít vlastní děti. Proto se snaží najít způsoby, jak mít děti. Dětem, o které se biologičtí rodiče z nějakého důvodu nechtějí nebo o ně nemohou starat, může adopce dát šanci na dobrý život. Dnešní příběh je o páru, který dlouho čekal na miminko. Štěstí se k nim ale nakonec přiklonilo a nyní mají doma krásná dvojčátka.

Porodní asistentka, která praktikuje 30 let, sdílí dojemný příběh. Viděla mnoho matek, které to po porodu vzdaly. Tyto děti jdou z nemocnice do jeslí do dětského domova. Pro některé maminky jsou děti přítěží nebo hanbou. Ale absolutně ne! Jednoho dne tam matka nechala svá novorozená dvojčata.
Porodní asistentka vyplní příslušné papíry a vrátí je rodičce. Pak si vzpomněla, že dvojčata jsou k adopci. Chlapci a dívky již čekají na své nové rodiče. Manželé ale v dokumentu neuvedli, že by si mohli vzít dvě děti. Byla z toho velmi nervózní, protože sourozenci, zvláště dvojčata, by se nikdy neměli oddělovat. Naštěstí k nim přišel ten správný pár.

Tato dvojice čekala na svou šanci roky
Adoptivní rodiče jsou z Varny. O adopci dítěte žádali roky, ale až teď na ně nebyla řada. Porodní asistentka se rozhodla na ně počkat a promluvit si s nimi. Není to její věc, ale svědomí jí nedá spát. Krátce jim vysvětlila, že jsou dvojčata. Žena se na svého manžela prosebně a s nadějí podívá.

Pro zbytek článku pokračujte na další stránku

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené