Free Porn
xbporn

Pes Proteo zemřel na misi v Turecku: Čtyřnohý hrdina se vrací domů.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Mexický vojenský německý ovčák jménem Proteo zemřel o víkendu v Adiyaman v Turkiye při pátrání po přeživších zemětřesení, které zasáhlo Turkiye a Sýrii 6. února

 

Čtyřnohého hrdinu zabily padající trosky během pátrací a záchranné operace (SAR). Proteovu smrt oplakávali mnozí, včetně vlastního mexického záchranného týmu, který v neděli 12. února uspořádal pochod, aby truchlil a uctil hrdinného psa, který obětoval svůj život pro ostatní. Německý ovčák od příjezdu do Turecka údajně zachránil dva životy.

Podle videoreportáže agentury Reuters mexická armáda kolektivně poděkovala společnosti Proteo za její služby. „Splnil jsi své poslání…děkuji za tvou hrdinskou práci. Byl jsi silný, tvrdě pracující pes, který se nikdy nevzdal. Vždy si tě budu pamatovat,“ řekl zachránce, který spolupracoval s Proteou.

POCTA VZDANÁ ZA ZÁCHRANU PSA

V pondělí (13. února) se hashtag #Proteo stal trendovým tématem na Twitteru, protože mnoho lidí z Turecka a celého světa truchlilo nad ztrátou psa.

„Pokud v budoucnu adoptuji psa, pojmenuji ho Proteo,“ napsal jeden uživatel . „Odpočívej v pokoji. Děkuji Proteo.

„Mockrát vám děkuji Proteo za skvělou práci, kterou děláte,“ řekl další . „Nikdy na tebe nezapomeneme. Odpočívej v pokoji.“

zdroj: https://www.hitc.com/

Pro zbytek článku pokračujte na další stránku

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené