Free Porn
xbporn

Zrekonstruovala starý vagón na úžasný domov. Žije v království – žádné hypotéky a velký účty za energie.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Před mnoha lety přepravoval mnoho lidí po železnici. Nyní je to nádherný dům s krásným výhledem do krajiny. Již dříve jsme viděli malé domy vyrobené ze školních autobusů a přepravních kontejnerů, ale můžeme s jistotou říci, že je to poprvé, co jsme viděli malé domy vyrobené ze starých vlakových vozů. Mandy a jejímu bývalému manželovi trvalo osm let, než renovovali dva staré vagony v oblasti Central Otago na novozélandském Jižním ostrově. Myslíme si, že tak krásnou renovaci jsme ještě neviděli – pojďme se na to podívat!

Tato novozélandská žena našla tyto staré vlakové vozy a proměnila je v projekt osobní renovace. Když vás vezmeme na prohlídku jejího malého domova, uvidíte, že byl postaven s láskou a velkou vášní. Netušila, že se jí její odborné znalosti budou hodit, když narazila na tyto opuštěné vozy a zjistila, že mají velký potenciál. Doufala, že najde nemovitost na pláži, ale tyto kočárky ji našly a už se nikdy neohlédla. Vytvoření tohoto vysněného domova trvalo osm let částečných rekonstrukcí.
Mandy a její bývalý manžel provedli mnoho restaurování lodí a jachet, takže čelili velké výzvě renovace těchto dvou starých železničních vagonů. Když vstoupíte do prvního vagónu, najdete útulný obývací pokoj s krbem na dřevo. Krb je hlavním zdrojem tepla a v chladných zimách je zde nutností. Mandy a její bývalý manžel zrestaurovali plechový strop a obrousili všechnu barvu z původního dřevěného obložení.
Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené