Free Porn
xbporn

Muž vždy rezervuje stůl pro 2 a přichází s fotkou své ženy – chování servírky je dojemné

zdroj: instagram.com/youtube.com

Když si uděláme čas na rozhovor s někým, s kým normálně ne, naše chápání situace se může změnit. To může mít vliv na obě strany a změnit to, jak se v dané situaci cítí. Náhodné rozhovory mají často větší dopad, než si myslíme.
Fotografie zveřejněná online rychle rozšířila příběh od servírky mezi miliony lidí. Lidé se často domnívají, že obrázky obsahují mnohem více informací než samotná slova. Servírka si všimla staršího muže, který seděl sám u stolu v jedné z amerických restaurací. Co ji zaujalo, byla skutečnost, že vedle svého jídla umístil fotografii ženy. Tím, že se posadil před obraz, naznačil, že se k němu tato osoba připojí na jídlo.

„Viděla jsem starého muže jíst o samotě s obrázkem ženy před sebou. Myslela jsem si, že bych mu mohla rozjasnit den, když si s ním promluvím,“ napsala číšnice na Facebooku. Servírka se posadila k večeři s mužem. Vznikla tak situace, která zasáhla tisíce lidí. „Jak jsem tušil, žena na obrázku byla jeho manželka. Nečekal jsem však, že uslyším tak zajímavý příběh. Poznali se, když jim bylo 17. Krátce spolu chodili a pak se s její rodinou přestěhovali, když odešel do války Ztratili kontakt Jak řekl, celou válku na ni myslel. Po návratu z války se rozhodl jít ji najít. Pronásledoval ji 10 let a nikdy s nikým nerandil. Lidé říkali, že je blázen, a on řekl: „Jsem šíleně zamilovaný.“
Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené