Free Porn
xbporn

Její milovaný manžel zemřel ve věku 26 let. Tajemství, která žena našla v dopisech, které byly schované v jeho věcech vás ohromí.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Ashley Whisenhunt netušila, že její manžel píše tajně. Americká žena dala výpověď, aby podpořila milovaného člověka, kterému byl diagnostikován Marfanův syndrom. Mitchell tragicky prohrál svůj boj s nemocí a zemřel ve věku 26 let. Po jeho smrti vdova skrytý dopis objevila. Některé z nich napsal Mitchell jejich dceři. Po nalezení třiceti dopisů napsaných Mitchellem si Ashley Whitson Hunt uvědomila, že její manžel je úžasný člověk. Bohužel spolu pár neměl moc času. To vše kvůli nemoci, která Ashley odebrala jejímu milenci. Zanechal tajemné dopisy. ABC 7 News informoval o příběhu manželství.

Na oficiálním kanálu YouTube ABC 7 News Ashley sdílela dopisy, které našla. Američanka potkala svého milence v Texasu. Mezi ní a Mitchellem se rychle udály věci a pár se rozhodl strávit zbytek života spolu. Psaní dopisů je způsob, jak strávit poslední chvíle svého života. V roce 2000 se mladík ocitl vážně nemocný. Lékaři mu diagnostikovali Marfanův syndrom, vzácnou genetickou poruchu pojivové tkáně.

Video..

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené