Free Porn
xbporn

Tento příběh německého ovčáka vhání slzy do očí – poté, co jeho milovaná panička zemřela, doprovázel ji každý den do kostela, hodiny ležel u oltáře a truchlil

zdroj: instagram.com/youtube.com

Chicho je na první pohled úplně obyčejný německý ovčák. Jeho příběh je ale všechno, jen ne obyčejný. Tento pes neměl na začátku svého života příliš štěstí. Když se ho předchozí majitelé rozhodli zbavit, nechali ho na opuštěném místě a nechali ho napospas. Takto brutálním způsobem vyženou ze života své čtyřnohé kamarády.

Naštěstí poblíž žije Mary Margarita Landman (57) a má obrovské srdce. Když uviděla zmateného psa, jak se zoufale snaží najít cestu domů, nemohla ho nechat pobíhat. Přijme ho a brzy si získá jeho věrnou a nehynoucí lásku pro její skutky laskavosti. Od té doby se život psa Chicho obrátil naruby a jejich přátelství je naplněno upřímností a loajalitou.
Protože je Mary Landman tak zbožná, chodí každý den do kostela – dokonce i s věrným přítelem. Chicho byla zvyklá neustále ležet u jejích nohou, aniž by dělala hluk nebo jinak zasahovala do kázání. Bohužel ani dobré věci netrvají věčně, a tak jeho nová majitelka Mary Landman o pět let později zemřela.

Pokračujte ve čtení na další stránce

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené