Free Porn
xbporn

Herečka z Popelky celou dobu ukrývala tajemství v šoku zůstal i režisér!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Pamatujete si na velmi zvláštní a nějak krásnou postavu ze slavné pohádky Popelčina macecha?
Negativní role jsou pro někoho dobré a pro někoho horší, ale herečka to opravdu táhne. Co ale málokdo ví, je, že herečka po celou dobu natáčení pohádky skrývala tajemství. Když ho našel celý filmový štáb, všichni byli ohromeni.

Pohádka Popelka O třech oříšcích pochází z roku 1973 a právě v této pohádce si nejen slavný český herec zahrál roli herečky německého původu Karoly Braunbock.
Kdo četl pohádky, asi si vzpomene na zlou macechu. Herečka po celou dobu natáčení skrývala poměrně zásadní věc, kterou žádný jiný herec ani sám režisér nevěděl. 54letá německá herečka strávila malou část svého života v Československu, ale po čase se s rodinou přestěhovala do Německa, kde se prosadila jako herečka.
Během celého natáčení se předpokládalo, že představitelka macechy neumí česky, takže vše bylo v němčině. Největším překvapením byl ale šok, když Corolla na konci natáčení Popelky začala mluvit česky. Nikdo by tomu nevěřil, a tak celý tým běžel za svým nadřízeným, aby se s ním o novinku podělil. To vedlo k tomu, že herečka po celé natáčení uměla česky, ale bála se to přiznat a od pohádky můžeme říct, že před herečkou ještě nikdo neřekl nic špatného.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené