Free Porn
xbporn

Mladá dívka odmítla novorozenou holčičku kvůli znaménku, z porodnice ocházela jen s chlapcem! Neuvěříte proč!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Lidé dokážou být tak krutí i ke svým vlastním dětem, že by se tak vůbec chovat neměli. To platí zejména pro novorozence, které jsou nové a zcela bezbranné a závislé na pomoci svých rodičů. Příběh o tom, co se stalo v cizí porodnici, však přesahuje veškeré nelidské chování. Ústřední postavou příběhu je nevinná Christina, která je těhotná s mužem, který ji krátce po setkání opustí.
Christina je prostá dívka, která o svém životě moc nepřemýšlí. Ve chvíli, kdy potkala otce dítěte, cítila, že je to velká láska. Partner ji však ihned po oznámení těhotenství opustil. Tehdy ještě nevěděla, že není těhotná s jedním dítětem, ale se dvěma dětmi. Rodičovství si také neumí představit, má finanční potíže a není si jistá, zda se dokáže postarat o své dvě děti.

Nebyla si jistá v těhotenství:
Christina během těhotenství kladla lékařům raketově rostoucí otázky, takže nikdo nevěděl, co má na srdci. Nikoho by tehdy nenapadlo, že se nechce starat o vlastní děti. Jednoho prosincového rána začala mít Christina kontrakce a porodila chlapce v 5 a holčičku o 15 minut později. Obě děti jsou zdravé a čilé a Christina porodila hladce. Porodní sál už ale věděl, že je nervózní.
Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené