Free Porn
xbporn

Udělal jsem dvě alobalové kuličky a dal je do pračky pokaždé, když jsem je šel prát. Naučte se tento trik také.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Téměř každá hospodyňka má hliníkovou fólii. Používáme ho většinou jen v kuchyni na skladování a balení potravin. To je ale škoda, protože alobal má mnoho využití. Jedním z nich je, že například při praní mohou účinnost praní zlepšit pouze dvě fóliové kuličky. Každá hospodyňka tu a tam vyndává své stále potřísněné oblečení. Pak nám nezbylo, než znovu vyprat silným odstraňovačem skvrn. nebo ne?

V podstatě stačí vložit do bubnu pračky dvě fóliové kuličky s prádlem. Proč? Hliníková fólie zvyšuje účinnost pracího prostředku, takže je ve výsledku mnohem pracnější. Navíc má antistatický účinek. Pro jeho nízkou cenu ho můžete použít preventivně nebo jen na silně znečištěné oblečení. Funguje i na oblečení, které nemůžete vyprat napoprvé.
Nejlepší na této metodě je, že fólie ztrácí své mycí vlastnosti jen velmi zřídka. Dá se tedy půl roku prát. Další výhodou je, že se na oblečení méně tvoří koláče a v neposlední řadě prací prostředek nezanechává skvrny. To je výhoda zejména u tmavého a černého oblečení.
Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené