Free Porn
xbporn

Žena adoptovala dvě děti. Když o pár dní později zjistila pravdu! Okamžite udělala tohle.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Poté, co se její manželství rozpadlo, se Katie Price rozhodla nezanechat ve svém srdci prázdnotu. Novou kapitolu svého života začala psát v Coloradu v USA, kde pracovala. Přestože Katie hledala své vlastní dítě již dříve, nakonec se rozhodla ho adoptovat. Pak ať věří, že je něco mezi nebem a zemí!
V roce 2016 se Katie poprvé dozvěděla o čtyřdenním chlapci prostřednictvím zástupce z adopční agentury. Katie se o něj nakonec starala 11 měsíců, než mohla proběhnout řádná legální adopce. Vyvrhel v místní nemocnici neměl jméno, tak ho pojmenovala Grayson.

Zajímavý telefonát
Katie si svou novou roli matky užívá, ale už ví, že v budoucnu bude chtít rozšířit svou rodinu. Ale čekala, že to bude trvat několik let, než o měsíc později přijde nečekaný telefonát. Zavolal jí jiný člověk z adopční agentury a ve stejné nemocnici našla opuštěnou dívku, která zoufale potřebovala domov. Katie na to rozhodně nebyla připravená, ale řekla ano.
Holčička se jmenuje Hannah a nosí náramek. Má stejné jméno jako Graysonova matka. Katie se tam nezastavila, ale rozhodla se, že se na to podívá zblízka. Nakonec zjistila, že Hannahina matka rodila ve stejnou dobu jako Gleasonova. To nemůže být náhoda!
Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené