Free Porn
xbporn

Žena zhubla téměř 100 kg! Jak se jí to podařilo? Cestou k úspěchu nebyla žádná zázračná dieta, ale jen zdravé životní návyky.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Katarzyna Guzik si už ani nepamatuje, kdy začala hubnout. Faktem zůstává, že předtím to bylo 93 kg. Chtěla říct, že dřív to bylo 100 kilogramů a teď je to o 7 kilogramů méně. To je neuvěřitelná váha, kterou někdo nedokáže zhubnout. Naštěstí tato žena sdílí, jak dokázala zhubnout téměř 100 liber.
Zázračné diety blbost
Blogerka obdržela spoustu komplimentů a zpráv od lidí, kteří se také snaží zhubnout. Jak odpovídáte na všechny své otázky? „Doufám, že nečekáte moji radu: vykašlete se na sladkosti, odložte chleba, jděte do posilovny. O mně neuslyšíte. Nutno podotknout, že dočasné změny také nepřinesou kýžený efekt. Hlavně Klíčem k úspěchu jsou zavedené návyky.“ Často se jí ptají na dietu, kterou dodržuje. Žádnou dietu však nedrží.

Tato žena začlenila do svého života známé zdravé návyky, dostatečný spánek, zdravé jídlo a další metody. Hlavním způsobem, jak úspěšně zhubnout, je kalorický deficit. Skutečnost, že musíte spálit více, než sníte, je známá a jednoduchá. Mnoho lidí nevěří, že to funguje. Pro někoho to může být pomalejší, ale zaručeně to funguje. Jakmile ke zdravému životnímu stylu přidáte další faktory, vaše váha klesne, aniž byste si toho všimli.
Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené