Free Porn
xbporn

Promrzlou fenku i se štěňaty našli schovanou uprostřed zahrady ve sněhu! Rozhodli se je zachránit!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Valentýn je především o oslavách lásky, romantických vzkazů a dárků a společném trávení času, jako jsou večeře při svíčkách. Někomu však bude tento den navždy spojován zcela jiný zážitek.

Neuvěřitelný objev
Před rokem, přesně 14. února, si jedna rodina z auta všimla podivného útvaru, který narušoval jinak pravidelný reliéf vysoké sněhové závěje. Byla třeskutá zima, ale přesto zastavili a šli se na tu zvláštnost podívat blíže. Jaké bylo jejich překvapení, když se z útvaru vyklubala do klubíčka stočená, prochladlá fenka, která vlastním tělem z posledních sil zahřívala svých šest štěňat!


Nálezci bylo jasné, že psi potřebují okamžitou pomoc. Vběhli do auta pro deky a postupně si fenu a všechny její potomky odvezli. Nebránila se, buď proto, že neměla sílu, nebo proto, že nejspíš pochopila, že se jí snaží pomoci. Rodina našla nejbližší úkryt na západní hranici rezervace Červeného jezera a zamířila tam, aby psa svěřila do své péče. Pracovníci útulku netušili, jak psi takové mrazy přežili. Zjistil jsem, že tato štěňata jsou stará jen tři měsíce a mají hlad, protože moje máma nemá mléko. Zpočátku je tedy krmili, ale po pár dnech péče, náklonnosti a dobré stravy se plotu jménem Sher Bell opět začalo tvořit mléko.
Pokračujte na další stránce

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené