Free Porn
xbporn

Vyberte si nebe, které se vám líbí nejvíce: Neuvěříte, co to o vás prozradí!

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Nebe 1: 

Čestnost je vlastnost, která vás charakterizuje. Dá se říci, že jiní ve vás mohou číst jako v otevřené knize, protože se nedokážete přetvařovat a dělat věci tak, jak je necítíte. Jste velmi autentický a upřímný člověk. Očekáváte to i od druhých, protože nesnášíte lež a přetvářku. Lidé ve vašem okolí vědí o vaší zodpovědnosti a nebojí se na vás spolehnout. Kromě čestnosti se ve vás skrývá také velmi citlivá a mírná duše.

Nebe 2: 

Rádi se vyhnete chaosu a neuspořádanosti. Máte rádi harmonii, klid, pohodu. Konflikty se snažíte řešit bez hněvu a křiku a vyrovnat neshody tak, aby byly obě strany spokojeny. Rádi ostatních lidí pochválíte a oceníte, nicméně vždy je to z vaší strany velmi upřímné a od srdce. Většinou jste obklopeni lidmi, kteří na vás nedají dopustit a mají vás rádi.

 

Nebe 3: 

V žilách vám proudí dobrodružná krev. Svůj život necháváte rádi řídit intuicí, kterou když posloucháte, děláte dobrá rozhodnutí. Je ve vás spousta energie, aktivity, tvořivosti a optimismu. Lidé si toho na vás velmi cení a obdivují.

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené