Free Porn
xbporn

V jaké poloze spíte? Toto je 7 důležitých zdravotních výhod spánku na levém boku!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Chcete být zdravější, necítit se po noci unavení a ráno vypadat co nejlépe? Změna polohy při relaxaci může pomoci!

Všichni víme, že dobrý spánek má pozitivní vliv na zdraví. Málokdo si ale myslel, že držení těla ve snu může také zlepšit nebo zhoršit zdraví. Zvyk spát a odpočívat na levém boku může mít podle lékařů rozhodující vliv na zdraví. Je úžasné, jak dobrý je spánek na levém boku pro vaše zdraví!

Jak se naučit spát na levém boku?

Existuje několik jednoduchých a účinných technik, které vám pomohou rozvinout návyk spát na levém boku. Někteří doporučují našití kapsy na tenisový míček na zadní stranu pyžama. Pokaždé, když se ve snu pokusíte převrátit, bude vám překážet. Dalším snadným způsobem je dát si za záda polštář navíc, který vám navíc zabrání v otáčení.

Jaké jsou výhody spaní na levém boku?

1. Zbavte se pálení žáhy

Pokud vás často pálí žáha po ostrých a těžkých jídlech, je to skvělý způsob, jak zmírnit její projevy. Výzkum ukázal, že spánek na levém boku může výrazně zmírnit příznaky pálení žáhy, zatímco spánek na pravém je může dokonce zhoršit.

2. Zbavíte se chrápání

Mnoho lidí jistě ví, jaké to je zůstat půl noci vzhůru kvůli tomu, že jeden z příbuzných chrápe. Ukazuje se, že zbavit se chrápání je mnohem jednodušší, než jste si mysleli. Naučte chrápače spát na levém boku – to pomůže lidem trpícím syndromem spánkové apnoe, který chrápání způsobuje.

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené