Free Porn
xbporn

17letou studentku poslali domů. Učitelce se její oblečení zdálo nevhodné. Až uvidíte, v čem přišla do školy, nepochopíte

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Karis je 17letá studentka střední školy NorKam v Britské Kolumbii v Kanadě. Jednoho dne ji učitelka poslala domů, protože dívka podle ní porušila školní řád kvůli svému „nevhodnému“ oblečení. Uživatelé internetu nenechali na učitelce nit suchou. Dívka měla na sobě rolák a šaty. Rozhodla se, že outfit, který měla ten den ve škole na sobě, zveřejní na internetu a uvidí, co si o tom myslí ostatní.

 

Studentka nemohla uvěřit, že se učitelka „cítila trapně“ kvůli jejímu oblečení. Přišla domů rozpačitá. Věděla, že nic špatného neudělala, a rozhodla se, že věc zveřejní na internetu. Karis si nevzala vyzývavý outfit, a přesto se to učitelce nelíbilo. Bílý rolák a krajkové šaty po kolena by neměly být žádným překvapením. Celou situaci dívka popsala a spolu s fotografií oblečení umístila na facebookový profil „Breakfast Television Toronto“. Karisin outfit připomínal její učitelce spodní prádlo. 

Pokračujte na další straně. 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené