Free Porn
xbporn

Jedno jediné líčení omladilo tuto 80 letou ženu o 40 let! To musíte vidět!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Julia Stronach měla na narozeninové oslavě své tety Sandry v dubnu 2019 oční stíny s těžkým základem, čistým základem, kombinací matu a třpytu a použila oranžový korektor, aby zakryla tmavé kruhy pod očima a otočila obličej vzhůru nohama.
33letá žena z Aberdeenu v severovýchodním Skotsku říká, že tajemstvím bezchybné mladistvé pleti je vyhýbat se silnému make-upu a nenápadně vyplňovat pouze horní linii obočí, která přehlušuje rysy a stárne obličej.
Vizážistka se rozhodla udělat radost své starší tetě a jen jedním líčením dokázala omladit svých 40 let. Nejúžasnější ale je, že k tomu nepotřebovala moc make-upu – jen použila nějaké triky, o které se ráda podělila s ostatními. Julia Stronach, vizážistka ze skotského města Aberdeen, celý život vytváří přírodní make-up pro ženy, čímž si vysloužila pověst profesionálky. V roce 2019 oslavila její teta Sandra 80 let a ona přišla za svou neteří s jednoduchou prosbou – vrátit jí mládí. 

Špatně nanesené umělé řasy, nerovnoměrné oční linky a neodpovídající základní odstíny jsou některé z nejčastějších chyb, které ženy dělají, protože okamžitě stárnou a ironicky zvýrazňují rysy, které se snaží skrýt, říká.

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené