Free Porn
xbporn

Psychologický test: Vyberte si jeden vánoční stromeček a přečtěte si, co o vás výš výběr prozrazuje

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Někteří lidé se těší na zdobení vánočního stromku týdny před Vánocemi. Jiní čekají na Štědrý den, aby pověsili první ozdoby a rozsvítili světýlka. Vánoce prožíváme v každé domácnosti jinak. Vánoční stromky jsou stejně výjimečné jako členové domácnosti. A o těch, kteří je zdobí, mohou hodně prozradit. Papilot.pl zveřejnil vánoční psychologický test, jehož pravidla jsou velmi jednoduchá. Podívejte se na obrázek a bez rozboru vyberte strom, který nejvíce upoutá vaši pozornost. Pamatujte, že toto musí být vaše první myšlenka.

 

# 1 – Jste sebevědomý a vytrvale cílevědomý člověk. Přikládáte velký význam tomu, jak vypadáte a jak vás vnímají ostatní. Někdy stojí za to toho nechat a soustředit se na to, co je opravdu důležité.

# 2 – Pokud vás tento stromek plný dárků jako první upoutal, znamená to, že jste někdo, kdo může změnit svět k lepšímu. I malé činy, které podniknete, ovlivňují veřejné blaho. Obvykle se chováte podle svého a nikdy nenásledujete dav. Ale nenechte žárlivost převzít vaše činy.

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené