Free Porn
xbporn

Tyto věci se mužům na ženách vůbec nelíbí: Ženy, dejte si na tyto věci pozor!

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Přemýšleli jste někdy nad tím, co se mužům na ženách vyloženě nelíbí? Pokud ne, dnes vám to prozradíme. Je samozřejmé, že každý má svůj vlastní vkus a každému se líbí něco jiného. Psychologové však provedli studii, která se zabývala toho, co se mužům na ženách (povrchně) líbí nejméně. Přes tisíc respondentů mužského pohlaví se poté shodlo na těchto 4 věcech. Pojďme se na ně společně podívat!

 

Příliš mnoho make-upu

Jak se říká, čeho je moc, toho je příliš. Muži milují především přirozenost, takže věřte tomu, že silnou vrstvou make-upu ho spíše odradíte. Nemyslete si, že čím více make-upu na sobě budete mít, tím dokonalejší budete – není to pravda. V jednoduchosti je krása, takže to zbytečně nepřehánějte. Vsaďte raději na přirozenější vzhled. Bohatě stačí použít řasenku, tvářenku, nebo lesk na rty.

Pečlivě upravené vlasy

Proč trávit u kadeřníka zbytečně spoustu času a platit za něj neuvěřitelné částky, když muži milují přirozenost? Nemusíte přeci hledat inspiraci v módních časopis a snažit se za každou cenu zapůsobit. Vlasy upoutají zrak a 75 % mužů, jenže ti preferují především dlouhé, zdravě vypadající a nejlépe rozpuštěné a vlnité vlasy. 

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené