Free Porn
xbporn

Jste milovníkem piva? Podívejte se na největší zajímavosti o tomto zlatavém moku!

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Pivo – úžasný a chutný nápoj, který Češi opravdu milují. Samozřejmě se najednou výjimky, který pivo nechutná, ale to stále nemění nic na tom, že je to v česku nejvíce oblíbený alkoholický nápoj. Pokud i vy patříte k lidem, co si na zlatavém moku rádi pochutnají, je tento článek přímo pro vás. Podívejte se na ty největší zajímavosti o pivu.

 

Kdo nejrychleji pije pivo? – Začneme se zajímavostí ze světa pijáků. Už od pradávna se chlapi v hospodách sázeli, kdo dřív zvládne vypít svůj půllitr. No a dokonce na to existují i soutěže.  Steven Petrosino je nejrychlejším pijákem na světě. V roce 1977 zvládl svůj půllitr vypít za 1,3 sekundy. Od té doby rekord nebyl překonán a je dokonce zapsán v Guinnessově knize rekordů! A jaký je váš osobní rekord?

Pivní koupel? – A nemyslíme tím pivní lázně. Psal se rok 1814 a v londýnském pivovaru The Horse Shoe Brewery praskl tank s horkým kvasícím pivem. V ten moment se ulicemi Londýna pohybovala pětimetrová vlna piva. Několik lidí tak mělo možnost si v horkém moku zaplavat. Bohužel, tato událost je velmi tragická a během ní přišlo o život 8 lidí. Pivovar přišel o 1,4 milionu litrů piva.

Nejsilnější pivo – Nejsilnější pivo stojí okolo 1500 korun. Pivo pochází ze skotského pivovaru Brewmeister a obsahuje 67,5 % alkoholu. Pivo nese název Snake Venom a vypadá opravdu krásně. Lidé, kteří ho ochutnali tvrdí, že chutná jako žvýkačka. 

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené