Free Porn
xbporn

Cítil se nepříjemně, když ho někdo cizí chytil za ruku. Když se ale dozvěděl důvod, rozhodl se muže držet co nejpevněji to šlo

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Asi by každého z nás překvapilo, kdyby nás v autobuse chytil za ruku úplně cizí člověk. Naše překvapení by se pravděpodobně rychle změnilo ve strach a podezření. Kdo je ten člověk a co po nás chce? Je však třeba mít na paměti, že takové neobvyklé situace jsou obvykle nevinné a neměli byste reagovat agresivně, dokud není znám důvod. Naštěstí měl tuto vyhlídku v hlavě 21letý Godfrey Cutto, když ho jednoho dne v autobuse chytil cizí muž za ruku. 

 

Další cestující vyfotografoval scénu a později fotku umístil na Facebook – od té doby byla sdílena více než 14 000 krát. Za chvíli uvidíte proč. Bylo normální odpoledne, když Godfrey Cutto (21) naskočil do autobusu. Nečekal však, že se mu stane něco tak neobvyklého. V jednu chvíli ho muž sedící vedle chytil za ruku. Godfreyho to samozřejmě překvapilo a připadalo mu to docela trapné. Myslel si, že jde pravděpodobně o vtip a někdo to natáčí skrytou kamerou.

Pokračujte na další straně. 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené