Free Porn
xbporn

Co o vás prozradí vaše oblíbená káva? Vyzkoušejte si opravdu přesný test!

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Patříte mezi milovníky kávy a psychologických testů? Pokud ano, rozhodně pokračujte ve čtení. Dnes se totiž dozvíte, co o vás prozradí vaše oblíbená káva. Věděli jste, že o vás dokáže hodně prozradit například vaše oblíbená barva či měsíc, ve kterém jste se narodili? Spoustu o vás prozradí i káva, protože má s psychologií společného mnohem více, než jste si vůbec mysleli. Pojďme se společně podívat na to, co o vás prozradí vaše oblíbená káva. Stačí, když budete pokračovat ve čtení níže. 

 

Co o vás prozradí oblíbená káva?

Černá káva – Pokud je vaší nejoblíbenější kávou černá káva, znamená to, že jste často tiší a náladoví. Lidé milující černou kávu jsou často netrpěliví. Minimalismus je pro ně vzácný a drží se ho. Pokud si určí nějaké cíle, jdou si přímo za nimi a nic je nezastaví! Nemají rádi změny.

Expresso – Lidé milující expresso milují cestování, jsou odvážní a často nároční. Vlastnosti expressa odráží jejich společenské vnímání – hořké a silné. Odvaha člověka milující epresso je obrovská a nic pro něj není překážkou. 

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené