Free Porn
xbporn

Pablo Escobar nebyl jediný! Podívejte se na další úspěšné drogové barony a dealery!

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

Jméno Pablo Escobar zná pravděpodobně každý. Byl to ten nejslavnější a také nejbohatší drogový boss v historii lidstva. Byl hlavní vůdce a spoluzakladatel kartelu Medellin a díky tomu se stal jedním z nejbohatších kriminálníků v historii. Na svém vrcholu se odhaduje, že Pablo Escobarovi patřilo 80 procent veškerého trhu s kokainem v USA. V té době vydělával kartel 60 milionů dolarů denně. Jak na tom ale byla jeho “konkurcence”? Nebyl přeci jediným drogovým dealerem na světě. Pojďme se společně podívat na dalších 9, opravdu úspěšných a bohatých drogových dealerů.

 

Joaquin “El Chapo” Guzman Loera

El Chapo obchodoval s kokainem, heroinem, extází a metamfetaminem. Všechny tyto druhy drog převážel do USA. Proslavil se především svými útěky z vězení. Při tom posledním útěku se dostal ven díky vykutanému tunelu s klimatizací a osvětlením z nejlépe střeženého vězení v celém Mexiku. Za svou drogovou kariéru vydělal miliardu dolarů.

Griselda Blanco

Na první pohled normálně vypadající paní, ve skutečnosti Babička kokainu. Přesně takovou přezdívku měla Griselda Blanco, která byla členkou kartelu Medellin. Pomáhala z dodávkami kokainu a v nejlepším období vydělávala 80 milionů dolarů měsíčně. Následně byla zatčena, ale podařilo se jí utéct do Kolumbie. Tam byla v roce 2012 zavražděna. Za svou kariéru stihla vydělat dvě miliardy dolarů.

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené