Free Porn
xbporn

Myslela si, že bolest břicha je způsobena její menstruací. O den později ji našli mrtvou v posteli. Její rodina teď varuje ostatní ženy!

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Sara si stěžovala na bolesti břicha způsobenou její menstruací. Navzdory bolesti, věděla, že se bude podílet na všem, co bylo plánováno v průběhu školního výletu. Večer se společně se svými přáteli vydala na táborák. Před půlnocí usnula. Sarah šla spát, ale bylo to to poslední, co udělala. Ráno šli její přátelé společně na snídani a dívka stále ležela v posteli. Po návratu si všimli, že se Sarah nepohnula ani jednou, dokonce ani za zvuku budíku. 

 

Ukázalo se, že je mrtvá. Mnoho lidí se jí snažilo pomoci, ale 16letá dívka se neprobudila. Podle zpráv byl příčinou syndrom toxického šoku (TSS), uvádí Daily Mail. Její starší sestra Carli nedávno napsala na Facebook příspěvek obsahující děsivou informaci a varování: „Od smrti Sarah uplynulo devět měsíců. Nakonec se potvrdilo, že zemřela na syndrom toxického šoku (TSS). Ženy by o této nemoci měly rozhodně vědět! Předpokládám, že mnozí z vás o tom neslyšeli. Je to velmi vzácné onemocnění. Kromě sestry jsem měl možnost potkat dalšího člověka, který to sotva přežil. Moje sestra ale bohužel zemřela.”

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené