Free Porn
xbporn

30 mu ještě nebylo, i tak však vypadá na mnohem více: Neuvěříte, jak dnes vypadá Jake z Dva a půl chlapa!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Seriál Dva a půl chlapa běžel na televizních obrazovkách bezmála patnáct let. Dlouhou dobu patřil mezi nejoblíbenější seriály a to především díky obsazení Charlieho Sheena, který svými vtipy a svým sarkasmem dokázal rozesmát naprosto každého. Kromě něj si také v seriálu zahrál Angus T. Jones, který ztvárnil postavu Jakea. Buclatého chlapce byste dnes na ulici asi nepoznali!

 

30 mu ještě nebylo, i tak však vypadá na mnohem více! V seriálu působil od svých 10 let a zahrál si v něm syna Alana Harpera, se kterým bydlel v domě svého strýce Charlieho Sheena. Ten musel být nakonec ze seriálu vyhozen a místo něj získal jeho roli Walden Schmidt kterého ztvárnil Ashton Kutcher.

Nakonec i herec, který ztvárnil Jakea, se od seriálu distancoval. Na Youtube vydal video, v němž nabádal fanoušky seriálu, aby se na něj přestali dívat a plnit si tak své hlavy špínou. I přesto se ale objevil v dalších epizodách. Dnes je mladému herci 27 let, kdybyste ho potkali na ulici, pravděpodobně byste ho nepoznali. S plnovousem, který nosí, vypadá totiž nejméně na čtyřicet.

Pokračujte na další straně. 

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené