Free Porn
xbporn

Desetiletý nechce spát, protože se bojí, že zemře. To, co jeho matka napsala po pořízení této fotografie, dojímá k slzám

zdroj: instagram.com/youtube.com

 

 

Pro rodiče není nic horšího, než vidět, jak jejich dítě trpí. Jessica Medinger z Texasu bojuje od roku 2012 každý den o život svého syna. Drake má leukémii. Tento článek může být pro některé příliš obtížný a bolestivý, ale stojí za to si uvědomit, čím procházejí rodiny dětí s rakovinou. Snad díky tomu dokážeme prokázat větší empatii a porozumění. Drake již má za sebou několik operací, mnoho transfuzí krve a chemoterapie. Jeho bolest je nepopsatelná. Zdálo se, že nemoc zmizela. V dubnu 2016 mohl chlapec znovu hrát fotbal – to je jeho vášeň. Bohužel o šest měsíců později mu byla diagnostikována rakovina a celá noční můra se vrátila. Jessica pořizuje spoustu fotografií svého malého syna a poslední dvě byly velmi dojemné. 

 

Žena je zveřejnila s vědomím, že ji mnoho lidí bude kritizovat. Z tohoto důvodu napsala: „Zveřejňuji tyto fotografie s věnováním všem, kteří bojují s rakovinou a podstupují chemoterapii, pro všechny, kteří trpí strašnou nemocí. Řeknu něco velmi skutečného a obtížného.“ „Vyfotila jsem to dnes ráno a než začnete křičet a psát věci jako: jak někdo může sdílet fotku svého syna v plenkách, přečtěte si prosím celý můj vzkaz.

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené