Free Porn
xbporn

Díky našim tipům se vám už nikdy nebudou na obrazovce ukazovat nepříjemné otisky prstů nebo nevzhledný prach.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Zjistěte, jak vyčistit obrazovku televizoru. Pomocí jednoduchého triku odstraníte prach, který se na zařízení usazuje. Už vás nebude strašit za slunečných dnů. V dnešní době máme v domácnostech stále větší a větší televizory. Díky tomu je kvalita filmů nebo pořadů, které sledujeme, mnohem lepší. Na velkých obrazovkách se však také usazuje mnohem více prachu, který je bohužel velmi viditelný.

Jak tuto velmi choulostivou část televizoru účinně vyčistit, aniž byste ji poškodili? Čím byste měli televizní obrazovku umýt? Je třeba vědět, že obrazovka je poměrně choulostivá a je třeba dávat pozor, abyste ji nepoškodili – i kdyby jen náhodným výběrem mycího prostředku.

Správná technika čištění obrazovek je klíčová pro úspěšné odstranění prachu a šmouh.

Především nepoužívejte prostředky obsahující alkohol (např. dezinfekční prostředky, čističe skla apod.). Z regálu v obchodě vyberte výrobek, který neobsahuje alkohol a zároveň má antistatické vlastnosti (zabraňuje usazování prachu na čištěných plochách). Pokud žijete ekologickým způsobem života, vyrobte si vlastní přípravek na čištění všech druhů obrazovek (u televizorů, počítačů, tabletů, mobilních telefonů, notebooků atd.).

Místo kruhových tahů používejte svislé nebo vodorovné tahy, které se mírně překrývají.

Smíchejte destilovanou vodu a ocet v lahvičce s rozprašovačem. Přípravek pak naneste na hadřík a otřete jím obrazovku. Uvidíte, že prach a nečistoty rychle zmizí a pyl se nebude usazovat tak intenzivně.Co mám použít na čištění televizní obrazovky? Pokud jste si již vybrali správný přípravek, přemýšlejte nyní o čisticím nástroji.

Otevřete si pokračování článku na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené