Free Porn
xbporn

Má banánová slupka na kůži skutečně efekt? Odborníci se vyjadřují k virálnímu triku na TikToku.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Na populární platformě TikTok se objevilo nevšední video, které udivilo mnoho fanoušků této aplikace. Jeho autorka totiž představila neobvyklý trik, který jí pomohl zbavit se těžko odstranitelných vrásek. Video se stalo hitem sítě a metoda ukázaná autorkou překvapuje svou účinností. TikTokerka objevila, že banánové slupky jsou skvělým způsobem, jak bojovat proti stárnutí kůže. Tyto slupky jsou bohaté na živiny a antioxidanty, které mají příznivý vliv na pleť. Mnoho kosmetických výrobků obsahuje výtažky z banánů, a přírodní způsoby péče o pleť, jako je trik s banánem, se stávají stále populárnějšími.

„OK, může to vypadat odporně, ale dělám to už několik let. Je to přirozený botulotoxin uvnitř banánové slupky. žádné vrásky!“ prozradila Alayna ve svém videu. Neobvyklý trik
Video má již téměř dva miliony zhlédnutí. Někteří internetoví uživatelé však jsou skeptičtí ohledně bezpečnosti používání banánových slupek na kůži a reakce na TikTokerčino video jsou smíšené. Podle informací zveřejněných na britském serveru „The Sun“ jsou banány známy pro své protistárnou vlastnosti. Dermatologové již dlouho upozorňují na výhody pravidelného konzumování banánů. Přesto překvapivý objev amerických odbornic naznačuje, že banánová slupka může být stejně účinná při boji proti stárnutí pokožky.

Pokračování na další straně

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené